Niby kierowca winny - i jest winny ale piesi na własne życzenie wp🤬lają się pod auto nawet nie patrząc j🤬e ameby - a potem płacz bo ktoś niepełnosprawny a dla kogoś trzeba trumnę wybrać ... Nauka - patrzymy prawo lewo prawo powinna być obowiązkowa dla każdego a pierwszeństwo zniesione !!!
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...
Czy ty masz c🤬ja zamiast mózgu? Było wystarczająco dużo czasu, żeby c🤬j z BMW się zatrzymał. To że nie patrzeli to ich głupota. Pewnie jesteś j🤬a ruska onuca. Widziałem takich w wiadomościach
Jebnął 2 osoby, które przechodziły prawidłowo na zielonym u jedyne co miał do powiedzenia to pretensje, że musieli przechodzić jak on jechał. A żeby się taka k🤬a potraciła i rozj🤬a ten łeb żebyś srał pod siebie i zarł przez rurkę. Ale wiem w piwnicy rodziców ci się nic złego nie stanie.
Danie pierwszeństwa pieszym było sposobem na eliminację nierozgarniętych jednostek.
Tramwaje też mają przywileje i pierwszeństwo gdzie na logikę nie powinny mieć, ale nikt tego nie kwestionuje. Wielkiego się przepuszcza. Pieszy stanie w miejscu, pojazd ma na to trochę miejsca potrzebne. Przepisy o pierwszeństwie dla pieszych wymyślili ludzie bez prawa jazdy.
Co ty debilu piszesz?
Byli w połowie przejścia, oczojebne znaki informujące o drodze dzieci do szkoły i ty niedojebie piszesz takie głupoty.
W normalnym kraju powinny być obowiązkowe, coroczne badania psychologiczne dla wszystkich kierowców. Wtedy przynajmniej połowa idiotów za kierownicą zostałaby wyeliminowana.
Kiedyś pracowałem z siksą taką w hotelu. Przyszedł naćpany agresywny facet, a ta zaczęła mu pyskować i go bluzgać. Pytam ją, co wyprawia. Ona zadowolona, że gdyby ją uderzył, to dostałaby odszkodowanie. Mówię jej, że to odszkodowanie wzięliby raczej jej rodzice. Powodzenia i szczęścia na pasach oraz szerokiej drogi, żebyś mógł w pełni swoje pierwszeństwo wykorzystać.
Nie przeżywaj tak. Skoro rodzice, ani szkoła nie nauczyli jak się przechodzi przez jezdnię, to niech giną.
W normalnym świecie, siedzieć poszedłby c🤬l który puszcza pieszych na dwupasmówce.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Szkoda, że to nie twoje dzieci, dopiero byłby ubaw
Ja nie przeżywam tylko ty
Co oni takiego złego zrobili? Oświeć mnie mistrzu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJakbyś nie przeżywał, to byś się nie zesrał
Nawet obecne przepisy: "Nie zwalniają również pieszego z obowiązku zachowania szczególnej ostrożności podczas wchodzenia i przechodzenia przez jezdnię. W dalszym ciągu zabrania się pieszemu, wchodzenia na jezdnię bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych."
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.A gdzie ja się zesrałem?
Woooolno widzę do ciebie docieeeera w/w materiał. Ale wytłumaczę ci:
Przechodnie nie zrobili nic złego.
Stali na przejściu i czekali aż samochód nagrywający się zatrzyma, nie wiedzieli, czy ich przepuści.
P🤬da w BMW musiała być daleko, bo nawet po hamowaniu zatrzymał się parę metrów za skrzyżowaniem.
Nie widzieli go, patrzyli w lewo ale musiał być daleko.
Każdy inny postąpiłby tak samo na miejscu 3 chłopców.
Błędem, który muszą w przyszłości skorygować, jest brak zerknięcia w lewo po dojściu do połowy jezdni.
Rozumiem, że trafiłem na kierowcę tira dla którego zawsze piesi są winni?