Ja jako młody, zdolny obiecujący sadol doskonale pamiętam przeróbki pistoletów na kulki.
Metodą prób i błędów udało mi się przerobić zajebisty sprzęt. Plastikowe sztuki za 7zł nie nadawały się za bardzo, ale udało mi się nabyć replikę beretty naciąganej na sprężynie tak samo, jak w tamtych plastikach. Metalowy korpus, stalowy cylinderek i porządne wykonanie pozwalało przerobić pistolet na zajebistą sadolową zabawkęNie pamiętam dokładnie, ale brałem sprężynkę z tarczy sprzegłowej poloneza chyba, dopasowywałem do cylinderka, lekka przeróbka samego cylinderka...
Kulki plastikowe rozpryskiwały się o ścianę w drobny mak, plastikowe butelki szatkowało na kawałki, dało radę odstrzelić szyjki butelek. Metalowe kulki robiły lepszy rozp🤬ol. Trochę ciężko było to naciągnąć, ale efekt był zajebisty.
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.