Każdy myślący.
Wygłupy w Żydowie to tylko rozgrzewka i rozpoznanie kto jest z kim.
Żółta rasa napuszcza na siebie dwa obozy i czeka na wynik, który będzie dla nich obojętny, bo zwycięzca będzie tak osłabiony, że nakryją go czapką. Wtedy wchodzą Chiny i zostają hegemonem ludzkości.
może jest palestyńczykiem, a to akt patrotyzmu...? rozumiem że jak jestem gejem w Polsce to już nie mogę być patriotą i walczyć o wyzwolenie spod rządów pisiorskich by lepiej mi się w tym kraju żyło? tak by wynikało z twojej kapuścianej logiki....albo inaczej, jesteś żydem i dlatego tak p🤬lisz...wobec tego jesteś też lewakiem, bo przecież każdy polak=katolik=antysemita, a ty żydów bronisz??
I dlatego nie ma dla nas ratunku. Wariaci na ulicach, pedały oklaskiwane, bo bronią Hamasu.
może jest palestyńczykiem, a to akt patrotyzmu...? rozumiem że jak jestem gejem w Polsce to już nie mogę być patriotą i walczyć o wyzwolenie spod rządów pisiorskich by lepiej mi się w tym kraju żyło? tak by wynikało z twojej kapuścianej logiki....albo inaczej, jesteś żydem i dlatego tak p🤬lisz...wobec tego jesteś też lewakiem, bo przecież każdy polak=katolik=antysemita, a ty żydów bronisz??
Myślałem ze nie da się być bardziej pop🤬lonym a tu widzę ze jakiś pedał czy c🤬j wie co chce wyzwalać muslimów. Niech jedzie tam w tym stroju i pokaże wsparcie ciekawe czy muzlimy mu przybija 5-tke