Cytat:
Dobra dobra, ale z jakiego powodu goście (i nie nazywajcie ludzi cebulakami, patolami czy czymś innym - do patoli im daleko z tego co widzę na filmie a brak pieniędzy nie świadczy o wartości człowieka...) krzyczeli do niego: "ty złodzieju j***ny", "a przyjechać tutaj to miałeś za co?", "wypie**alaj stąd" itd itd.
Zacytuje tutaj klasyka " Everybody lies ". Jeżeli jesteś na tyle głupi aby wierzyć komukolwiek kto w grupie napada na jednego człowieka to gratuluje....
Cytat:
Widać mają do niego pretensje, w komentarzu mowa o dziecku więc może chodzi o alimenty itp. Ogólnie pewności o co chodzi nie mam, ale widziałem jedno: szczere oburzenie gości, ton głosu krzyczący bezradnością/frustracją, próbę odpłacenia mu za coś.
I znów zaufanie do grupki ewidentnie agresywnych ludzi. Ludzi bez honoru. Jeżeli zaś są bez honoru to prawdopodobieństwo kłamstwa jest graniczy niemal z pewnością...
Cytat:
Do tego dorzucam gościa, który wygląda jak p*zda, ma złoty zegarek i mercedesa oraz wygląda/zachowuje się jak tępa p*zda. Prawdopodobne jest więc, że gość zasłużył na to co otrzymał
Ty masz mordę jak pidzda więc mogę przyjechać do ciebie z kumplami i spuścić ci wp🤬l ???
Cytat:
Nawet postawa policjantów o tym świadczy, weźcie pod uwagę jak spokojni oni są do chłopaków a chłopaki ich nawet palcem nie kiwną.
Za dużo sterydów na siłce się zapodało co ?? Mózg już dawno przestał poprawnie funkcjonować ??
Cytat:
Mi jedynie szkoda jest tych ludzi z wiosek bo urodzili się w miejscu bez perspektyw, szans na dobrą edukację i możliwości. Tak, tak, gdyby chcieli to sami by się uczyli, wyjechali na swoje ciężko zapie**alali, zrobili studia i wiele osiągnęli - ale na tej samej zasadzie każdy, kto urodzi się w dużym mieście powinien zostać milionerem, no przynajmniej prezesem dobrej spólki...
Ups patrz ty urodziłeś się w mieście a masz jeszcze gorsze perspektywy z takim zaawansowanym ograniczeniem percepcji będziesz miał problemy już w gimnazjum...
Cytat:
@up no k***a mać, jak można nazywać biednych ludzi zwierzyną? a bo agresywni? a jakbyś się k***a zachowywał gdyby ten gość np. załatwił twoją babcię metodą na wnuczka? Dyskutowałbyś z nim przy kawie o tym jak k***a możne zrekompensować szkody, które jej wyrządził?
Co bym zrobił ?? Na pewno bym nie zwołał 5 kumpli aby pobić jednego człowieka. C🤬jem nie jestem. Mam coś takiego jak HONOR.