nie rozumiem. Zauważyłem po prostu że ta bajeczka ma sporo fanów, nawet niektórzy moi znajomi to oglądają... z ciekawości obejrzałem pare odcinków i niestety jest to dla mnie bardzo słabe. Wyraziłem swoją opinię na temat tej bajki a Ty doszukujesz się jakiś kompleksów, naprawdę nie rozumiem)
podpis użytkownika
Ola gringogdzie sie podzialo twoje czytanie ze zrozumieniem? gdzie ja ocenialem gimbusow i niedorozwojow umyslowych?!
mam nadzieje ze jutro w gimnazjum nauczycielka od polskiego przepracuje z toba po lekcjach czytanie ze zrozumieniem![]()
podpis użytkownika
Ola gringo
Ponawiam pytanie. W którym miejscu oceniłem gimbusów i niedorozwojów umysłowych? Jak w żadnym to mógłbyś się przyznać że nie potrafisz czytać... ale czego ja wymagam od fana takiej bajeczki.
podpis użytkownika
Ola gringoTen odcinek bardzo słaby, zero przekazu czegoś zabawne czy zaskakującego.. Danie piwa dla samego dania, bo to EKIPA! Ołł Yeeea.. Widać po tym ile gimbusów się tu kręci.
c🤬j strzeli i blok ekipę tak jak i bombę c🤬j strzelił bo wałaszkowi się kończą pomysły to zapycha czas krótkimi odcinkami... to tylko wspomnienie dawnego zf skurcz i początków git produkcji