Blvckie napisał/a:
Jakiś czas temu był taki wypadek na rajdzie, podczas którego kierowca uderzył w bramę albo ogrodzenie i jakiś element konstrukcyjny przebił karoserie przeszywając pilota jednocześnie żonę kierowcy. Ma ktoś jakieś materiały z tego?
Na sadolu nic nie ma, wszystko pousuwane, tylko na necie można znaleźć jakieś zdjęcia. Rzecz działa się na rajdzie Śląska 2021
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie c🤬jowo. Bez urazy
Jest jeszcze inna wersja:
W Zakopanem na Giewoncie
łypnął bacę piorun w prącie
Niech kto wierzy, czy nie wierzy
prącie stoi, baca leży
prącie stoi, baca leży.
albo
Niech kto wierzy, czy nie wierzy
baca stoi, prącie leży itd.
Potwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Taką traumę masz ze szkół?
Zamiast móc marszczyć freda, to musiałeś odrabiać lekcje, a nawet, o, zgrozo, wypracowania pisać?
I chodzisz dumny z tego, że nie potrafisz pisać po polsku?
Tacy jak ty wiele razy z pochodniami i widłami chodzili mordować kogoś, kto np. miał okulary, BO TO ZBOCZENIEC JAKIŚ, CZYTAĆ UMI (!)
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
Nie to, żebym gościa chciał bronić - zaglądam tu od wielkiego dzwonu i większości użytkowników nie kojarzę - ale tak z ciekawości: mógłbyś wskazać te "kardynalne błędy językowe" w jego poście, który w ten sposób skomentowałeś?
Wystalkowałem apropo tego wypadku na rajdzie ślaska - gosc zabil zone 11 wrzesnia 2021 roku a w pazdzierniku 2022 wzial slub z inna xD
To chyba było poświęcenie na które był gotów
Ziomek we wrześniu 2021 powiózł żonę na tamten świat, a we wrześniu 2022 >>>>
Heh, pienkne to. Mam nadzieję, że tępy cymbał zwrócił kasę gospodarzowi za bramę. Ciekawe, czy gość ma wciąż depresję po tym zdarzeniu, czy dawno zapomniał i bolcuje kolejną świnię...
no przeciez napisałem to powyzej!
się teraz pod wyniki mojego śledztwa bedo podpinac, rutkowskie patrole, k🤬a...
xD
Posłuchaj no gnoju... Albo rzetelnie śledztwa prowadzisz i wstawiasz dowody, albo wypad mnie z rynku nie zabieraj piw XD
A tak serio, to nie c🤬ja nie czytałem komentarzy wcześniej
Kobieta z mapą No dobra, facet zj🤬.