Zostaw polonistę,
Potwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Taką traumę masz ze szkół?
Zamiast móc marszczyć freda, to musiałeś odrabiać lekcje, a nawet, o, zgrozo, wypracowania pisać?
I chodzisz dumny z tego, że nie potrafisz pisać po polsku?
Tacy jak ty wiele razy z pochodniami i widłami chodzili mordować kogoś, kto np. miał okulary, BO TO ZBOCZENIEC JAKIŚ, CZYTAĆ UMI (!)
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaPotwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Zamiast móc marszczyć freda, to musiałeś odrabiać lekcje, a nawet, o, zgrozo, wypracowania pisać?
Tacy jak ty wiele razy z pochodniami i widłami chodzili mordować kogoś, kto np. miał okulary, BO TO ZBOCZENIEC JAKIŚ, CZYTAĆ UMI (!)
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
Potwierdzasz moją tezę, że przygłupy, gdy im ciśnienie rośnie z powodu, że nie opanowali języka polskiego, każdego, kto dba o język polski, nazywają polonistą.
Jesteś dumny z głupoty?
Przecież to bez sensu.
;>
W Zakopanem na Giewoncie
Bace strzelił piorun w prącie
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie c🤬jowo.
darek1234 napisał/a:
SkoPio1, nie gniewaj się, ale posługujesz się sztywnym i sztucznym językiem polskim, robisz kardynalne błędy językowe i często zastanawiam się nad sensem Twoich wypowiedzi. Owszem, gramatycznie ok, ale stylistycznie c🤬jowo.
Nie to, żebym gościa chciał bronić - zaglądam tu od wielkiego dzwonu i większości użytkowników nie kojarzę - ale tak z ciekawości: mógłbyś wskazać te "kardynalne błędy językowe" w jego poście, który w ten sposób skomentowałeś?