23 000 osób lubi moje posty o niskim poziomie intelektualnym za to jakieś 400 razy mniej osób woli Twój wysublimowany humor.
Nie wiem, jak bardzo trzeba niedomagać intelektualnie, by zdobyć się na takie brednie, ale to, że liczba otrzymanych przez ciebie piw równa się (w tej chwili) jakoś blisko 25 tysięcy nie znaczy, że twoje posty lubi 25 tysięcy osób.
Wystarczy, że 100 użytkowników polubiło kilka różnych, niezwiązanych ze sobą twoich postów, a już całe twoje wyliczenie bierze w łeb.
fryca88, Nie chcę wdawać się w spory filozoficzne, po prostu zwróciłem ci uwagę na to, że liczba polubień=/=liczba osób lubiących twoje posty.
Co do specyfiki strony - ponoć można na niej pogadać na każdy temat. Osobiście, z działu hard oglądam tylko wypadki i to tylko czasem.
Czarny humor lubię, ale kiedy jest na poziomie. A to tutaj, to sorry, gówno. Intelektualne dno.
Potrafi być czarny, prowokujący, nietuzinkowy i nieprzyzwoity humor na poziomie, a potrafi być coś takiego.
Nie każdy syf można usprawiedliwiać słowami "to jest sadistic".
Nie rozchodzi sie o to, że c🤬jowe, bo c🤬jowe, że aż trzeszczy. Ale pierwszy komentarz definitywnie odnosił się do ciśnięcia po jezusku, a nie do tego ze to jest poziomu podłogi. No ale ogólny sens posta i tak jest zachowany, wystarczy zobaczyć na podobne wrzuty. Których ostatnie prawie nie ma.
Właśnie tutaj trafia internetowy syf, czy chcesz, czy nie.[...] Mam dobrą radę, po prostu możesz ignorować moje posty, bo zamierzam utrzymywać mój profil zarzucanych postów, dlatego podobnych rzeczy będzie tutaj więcej, po prostu mnie to śmieszy i jak widać znajdują się tacy, co podzielają moje poczucie humoru, które bynajmniej w tym kraju nie jest popularne.
podpis użytkownika
adasdadfryca88 jestes debilem.
możesz czytać dużo książek, możesz być dobry w szkole ale to nie zmieni faktu bo i tak paradoksalnie jesteś debilem. Są 2 wyjścia
- udajesz debila, bo ci sie nudzi, w co wątpie.
- albo jesteś debilem bo masz 16 lat w takim razie nie jest tak zle, moze zycie cie zmieni.
- a jezeli masz wiecej, np jezeli jestes z rocznika 88 jaki masz przy nicku. To masz przejebaanenie chciałbym Cię poznać
![]()
Znam się na ludziach, wystarczy przeczytać kilka postów by ujrzeć frajera, pozdro dla kumatych ! !![]()