mare30ks napisał/a:
odezwalem sie bo mam do tego swiete prawo, a takie prawicowe ciecie jak ty wszystkiem ktorzy sie z nimi nie zgadzaja najchetniej by pozamykali geby.
rozmawialem juz kiedys z debilami twojego pokroju i niestety jestes doskonalym przykladem ze w swoim zacietrzewieniu takie zjeby jak ty przebijaja wszystko. i najgorsza obelga jest dla was "lewak".
A ja mam święte prawo nazwać ciebie debilem kiedy piszesz debilizmy...
Czy "lewak" to obelga czy nie, to nie był sens mojej wypowiedzi. Sensem jej było że Alien_12 (i najwidoczniej ty) nie ma pojęcia czym się różni lewica od prawicy a używa tego zwrotu.
mare30ks napisał/a:
wkoncu kazdy kto sie z wami nie zgadza to lewak.
A skąd takie rzeczy o mnie wiesz...?
Poza tym. Jeśli Macierewicz czy kto inni stoi przeciw ideą prawicowym wyznając zasady socjalistyczne które opisałem wcześniej to nie mogę go inaczej nazwać jak lewakiem. "Osoba o poglądach lewicowych" cię zadowoli? Bo nie wiem jak ty to odbierasz ale dla mnie słowo lewak same w sobie nie jest obraźliwe. Chodzi o te że ci ludzie wyznają poj🤬e idee które się nigdy nie sprawdziły i spowodowały śmierć wielu ludzi zniszczenie wielu kultur.
mare30ks napisał/a:
wychodzi na to ze w polsce nie ma prawicowcow tylko same lewaki k🤬a sie paletaja.
Nie wychodzi na to że mamy samych lewaków. No chyba że mówisz w uproszczeniu o polskim sejmie/senacie. Wychodzi na to że nie masz pojęcia czym jest lewica/prawica a ciągle o tym mówisz.
mare30ks napisał/a:
wiec zamknij tu morde i jak szukasz poklasku to sp🤬alaj na fronde albo inne gowno dla rownych tobie
Fronda? To jest serwis katolicki, narodowy, konserwatywny. To nie ma nic do lewicy czy prawicy...
mare30ks napisał/a:
twoj kolejny post-odpowiedz bedzie tylko dowodem na to ze bedziesz o swoje walczyl do upadlego, jak jarus i inni twoi idole
Jaruś? Masz na myśli Kaczyńskiego? Gościu. Ile razy trzeba ci w twój tępy łeb wbijać że to lewak? A lewaków nie lubię bo mają chore ideały które tylko śłużą im w niszczeniu wszystkiego dookoła...
Daruj sobie teksty o walce do upadłego. Nie powiedziałeś nic mądrego i rzeczowego by sprawę "lewaka" uargumentować, więc nie mów mi o tym że ja się miotam. Jednym który sie miota ejsteś ty. Zero konkretów. Hektolitry lania wody.