Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Na rajdzie najechany samochodowym kołem kamień przeszedł w stan lotu, kierując się w stronę twarzy oglądającego widza trafiając Go. Po tym film się urywa, ale zwracając uwagę na szybkość lotu mogło to spowodować niemiłe konsekwencje.
Zawsze mnie zastanawia czemu ludzie na rajdach stoja po stronie, na która wynosi samochody z zakretów.. albo w która auta odwracaja sie "tyłem" wyrzucając szpryce kamieni... To tak jakby pojechac do Aleppo i drzec morde "fuck allah".
Zależy gdzie jest rajd. W polsce, szwecji itp sa organizatorzy ktorzy wyznaczają strefy gdzie kibice mogą stać.
Były przypadki gdziebodwolywano oes przez kibiców w niewyznaczonych miejscach.
Pytanie do adminów, bo juź mnie to wk🤬ia. Jak mam k🤬a znaleźć później ten materiał, jak zarówno tytuł jak i opis został napisany jakimś pseudopolskim bełkotem? Wyj🤬iście regulamin?
Pytanie do adminów, bo juź mnie to wk🤬ia. Jak mam k🤬a znaleźć później ten materiał, jak zarówno tytuł jak i opis został napisany jakimś pseudopolskim bełkotem? Wyj🤬iście regulamin?
Tytuł jak i Tagi są napisane poprawnie. Treść zawiera również słowa kluczowe.
Tytuł jak i Tagi są napisane poprawnie. Treść zawiera również słowa kluczowe.
A twoja głowa zawiera gówno, najwidoczniej. Powinieneś perm bana wyłapać za ten bełkot w opisach już dawno (i nie ty jeden, bo modnisiów na pisanie jak p🤬lony analfabeta i ćwierćinteligent jest tu więcej).
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!