podpis użytkownika
Nie uzywam polskich znakow, bo ich nie mam! Taki system k🤬a jego mac!Z wami polaczki (tak tak, "a za polaszka c🤬j ci w dupe!"
) jest ten problem, że do każdego dobrego momentu musicie wcisnąć jakieś j🤬e nacjonalistyczno-cierpiące ideologie. Polacy wygrali bo byli lepsi, Rosja odpadła bo była gorsza. Gratulacje dla naszych bo ładnie grali (ciekawe których "naszych" mam na myśli?). No ale nie k🤬a, wy od razu dopisujecie do tego ideologię i k🤬a wychodzi, że to kolejne wielkie zwycięstwo husarii nad Moskalami
To samo było z Soczi, kiedy Polska reprezentacja zdobyła 4 złote medale, a debile zaczęły wrzeszczeć, że niby to potwarz dla Putina bo Putin nie chciał, żeby Polska cokolwiek wygrała (do dziś czekam na źródła które by to sugerowały).
To samo było z JP2(GMD) - naj🤬iście tyle książek i pomników, że szczerze za to nienawidzę Warola Kojtyły.
To samo było z Kaczorem - ot rozbił się samolot i szkoda ludzi, ale nie k🤬a, trzeba było tak rozdmuchać, że żałuję, że w ogóle istnieje coś takiego jak samolot.
Dobrze, że przynajmniej nad trupem Szymborskiej się nie pastwiliście, dzięki temu przynajmniej ona mi jeszcze nie obrzydła :/