To opłata za ogólną tępotę.
Dostał mandat za bieganie po parku - gdzie jest zakaz, a TY plujesz się do grubasa że się op🤬la...
Paradox?
5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k
C🤬ja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęWczoraj w mediach padło pytanie odnośnie biegania w czasie tych obostrzeń ( sam nie biegam ale pomaga to odkleić się od tego całego gowna które jest w mediach i po prostu się odstresować), i któryś tam z wyżej postawionych niebieskich potwierdził, ze to zabronione nie jest (prócz parków itd. Pytanie gdzie biegał autor, czy po prostu trafił na świeżego PANA POLICJANTA i pokazał mu kto ma władze)