Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!
Widać że cię spodenki obciskają.
kazdy rowerzysta srednio 2 razy na miesiac musi cos sobie zrobic
Gość musi byc totalnym lamusem ze ma cos do kolarzy czy tam rowerzystów
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.J🤬e pedzie. Tamten drugi to powinien jeszcze podbiec to tego pierwszego i mu dupę jęzorem wychlapać
No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).
Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.
Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl
No raczej - nie inaczej.
Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.