podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Dodatkowo to się nazywa willa a ja na zdjęciach widzę syf, bród i chlew rodem z prl
Smierdzaca sprawa, na Booking maja naprawde bardzo dobre opinie, cos czuje ze ten koles jest trefny i bije piane o nic a babki sie wk🤬ily i ich pop prostu wyj🤬y
Bo Google to takie wiarygodne jest ze hej, na Booking musisz zabukowac zeby dac review i nie widac hejtu.
Po pierwsze. Może jestem naiwny ale jak wynajmuje pokój to pierwsze co ide to się wysrać po podróży albo odpalić tv i patrze jakie kanały. Tu gość chodzi z telefonem i nagrywa skrzypiące drzwi z prysznica, światło i inne duperele.
Nie raz wynajmowałem gdzie było by się do czego przyj***ć,( naderwane drzwi, ubite lustro...) ale ani ja z tego nigdy nie robiłem afery ani właściciel mnie nieobciążał kosztami.
Po drugie. Chłop jak dąb w kwiecie wieku, dwie stare baby obrażają mu dzieci, biją żone a on płacze. No k***a wygląda to tak jakby właśnie tak miało być. Łowca odszkodowań? Konkurencja?
Nawet sebixy po dopalaczach nie mają tyle agresji w sobie co te stare baby, dziwne.
Nie bronie tych góralek bo sam pewnie bym im powybijał zęby ale generalnie sprawa wydaje się bardzo dziwna.