podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?To ze względu na takie zagrożenia samego siebie przestałem jeździć jednośladami.
To byłaby tylko kwestia czasu i bym tego nie przeżył, albo został roślinką.
To ze względu na takie zagrożenia samego siebie przestałem jeździć jednośladami.
Ja jeżdżę jak p🤬da i czuję się bezpiecznie, zobacz jak ten gość wszedł w zakręt podczas wyprzedzania, jeśli tak planowałeś się poruszać to nawet rower będzie niebezpieczny,
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!I czego k🤬a tą p🤬dę drze??!?!
Możesz sobie jeździć jak p🤬da i nie popełniać błędów, ale jak niedawno ktoś wrzucił nagranie, wystarczy jeden zjeb co czerwone zignoruje i jesteś zmieciony jak pionek z planszy. J🤬 kible.
To ze względu na takie zagrożenia samego siebie przestałem jeździć jednośladami.
No i popisałeś się jaki z Ciebie profesjonalista na jednośladach.
Nie masz o mnie i mojej jeździe bladego pojęcia. Porównujesz rower z ciutek szybszym motocyklem (profesjonalizm) nie wiedząc na mój temat nic. No ale jak się jest na Sadolu to trzeba się popisać chamstwem, bo na Sadolu to wolno. Już samo Twoje sadolowe zakończenie typu "J🤬 kible" dużo mówi na Twój temat. Ty szukasz tutaj okazji i możliwości, by komuś w internetach nawrzucać, bo to jest metoda dla Ciebie na dowartościowanie Twojego Ego, a że robisz to po chamsku, bo jesteś chamem nie robi już dla Ciebie różnicy. Ważne, by się popisać i być może znaleźć jakiś poklask za bycie takim sadolowym.
Gdzie na tym filmiku kibel zignorował czerwone światło i gdzie w moim wpisie napisałem, ze ja zignorowałem czerwone światło. Gdzie Ty to zobaczyłeś, czy przeczytałeś? A może to już jest delirka?
O koorwa!!
To miało pójść do "Michu225", a poszło do Ciebie. Nie taki był mój zamysł!!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!