Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wina kierowcy samochodu, wyprzedzanie z prawej jest DOZWOLONE, a winę ponosi osoba, która nie spojrzała w lusterko i bezmyślnie dojechała do krawędzi jezdni.
To nie wyprzedzanie z prawej tylko wymuszenie pierwszeństwa przez samochód i ucieczka przed zderzeniem w prawo. Szeroki kąt oddala perspektywę i nie miał za wiele czasu na ucieczkę.
@Gnojówa
Van przy skrecie wjechal na oba pasy, pozniej postanowil jednak wrocic na prawy, druga sprawa - van mial czerwone, skorzystal z prawa pozwalajacego na skret (USA) po upewnieniu sie ze nie wymusi niczego.
Motocyklista = blad (bezpieczniej bylo hamowac), wina = van.
Komentarze na youtube jednoznacznie orzekaja wine kierowcy vana, ale tutaj ni c🤬ja, bedzie standard.
koles z ducati troche ciapa, ale to typ co wyjechal z prawej jest winien. gdyby jeszcze zajaj jeden pas a nie nie mogac sie zdecydowac wyjechal na srodek po czym zjechal do prawej
Komentarze na youtube jednoznacznie orzekaja wine kierowcy vana
K🤬a takiej głupizny, to dawno nie widziałem. Łap piwo
A do motocykli nigdy nic nie miałem, ale ten koleś taką jazdą się k🤬a prosił o to i już nie p🤬lcie, że wina kierowcy vana...