Wina kierowcy samochodu, wyprzedzanie z prawej jest DOZWOLONE, a winę ponosi osoba, która nie spojrzała w lusterko i bezmyślnie dojechała do krawędzi jezdni.
A ja zauważam że dużo osób najeżdża na motocyklistów z zazdrości. Chyba dlatego że samych ich nie stać na taki sprzęt lub nie mają jaj do jazdy na 2 kółkach.
A ta biała k🤬a wymusiła. Dziękuję. Pozdrawiam prawdziwych motocyklistów z pasją.
Czego k🤬a??! Zazdrości?? Czego tu zazdrościć?
Kto normalny chciałby zamienić klimatyzowane auto, kubek z aromatyczną kawą pod ręką, sączącą się muzykę z głośników i możliwość potrzymania babę za cipę albo cycka na rzecz spoconej dupy na motorku. Hahahahah nie rozśmieszaj nas tutaj. Pominę aspekt bezpieczeństwa, ale jak można porównywać luksus jazdy samochodem z j🤬iem się na motorze?
No np można motocyklistom zazdrościć czasu zaoszczędzonego na drodze, który on wykorzysta na dobry sex ze swoja kobieta jak Ty dalej będziesz dalej trzymał jak to nazwałeś babę za cycka żeby za nisko nie upadł.
jakiej widać Ty nie zaznałeś
popijaj siki które nazywasz kawą
słuchaj radia w którym w kółko to samo leci
Czego k***a??! Zazdrości?? Czego tu zazdrościć?
Kto normalny chciałby zamienić klimatyzowane auto, kubek z aromatyczną kawą pod ręką, sączącą się muzykę z głośników i możliwość potrzymania babę za cipę albo cycka na rzecz spoconej dupy na motorku. Hahahahah nie rozśmieszaj nas tutaj. Pominę aspekt bezpieczeństwa, ale jak można porównywać luksus jazdy samochodem z j***niem się na motorze?
zasłużył swoją głpotą
enjoy,
wystarczy pocisnąć jakiemuś zjebowi na dwóch kółkach, żeby od razu mu zazdrościć wg internetowych speców? W dupie mam jego i jego motór. Żałuję tylko, że nie wyj🤬 mocniej.
Nie, nie zazdroszczę. Stać mnie.
Tak, nie masz jaj, pewnie jeszcze krzyczysz i trąbisz w korkach na innych kierowców, zamknięty bezpiecznie w swojej puszce z metalową pałą pod siedzeniem. Każdy facet czuje respekt i pociąg do motocykli, to przecież oczywiste. Zupełnie jak z pięknymi kobietami. Oczywiście istnieją też pedały na świecie, ale co na to można poradzić?
Z nowości które się jeszcze nie przewinęły to tym razem dowiaduję się, że krzyczę i trąbię w korkach, wożę batona pod siedzeniem oraz nie jestem każdym facetem. Jap🤬lę, serio, ta logika mnie rozp🤬asza
. I wszystkie te wnioski wysnute z tego, że nie staje mi jak widzę coś co ma dwa koła
oraz debili nazywam debilami.
Przesłanka: przedmówca ma nick "Nihilista".
Wniosek: jest pedałem który lubi jak mu tata wpełza do wyra. W dzieciństwie (które nadal trwa) molestował młodszego brata. W tornistrze nosi pojemnik na drugie śniadanie z żółwiami ninja. Boi sie ciemności i jest mało pewny siebie. Ma kompleks małego penisa i śmieją się z niego koledzy w zerówce. Gdyby mógł- przebierał by się w sukienki ale nie ma siostry a kieszonkowe nie wystarcza bo za wiele wydaje na klej który wącha ze swoim trzydziestoletnim jedynym kumplem-pedofilem.
Pacz pan, stosując tą logikę faktycznie można dojść do przełomowych wniosków!