Trochę lepiej, lub trochę gorzej,
Ale nie oto chodzi,
Jak co komu wychodzi.
Czasami człowiek musi,
Inaczej się udusi,
Uuu… ☠️
podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/Mnie wkurza kiedy c🤬y jadą sobie na zderzakach, więc kiedy jest duży ruch zamiast wyprzedzić pojedynczo albo max 2 samochody, to MUSZĘ czekać na okazję żeby wyprzedzać cały łańcuch takich zjebów nierzadko z tirem w środku.
Mnie wkurza kiedy c🤬y jadą sobie na zderzakach, więc kiedy jest duży ruch zamiast wyprzedzić pojedynczo albo max 2 samochody, to muszę czekać na okazję żeby wyprzedzać cały łańcuch takich zjebów nierzadko z tirem w środku.
Ale p🤬lisz jak potłuczony. A mało jest zawalidróg? Zjebów co to boją się dociągnąć do dozwolonej prędkości i wleką te p🤬dy mając śmierć w oczach przy 100 km/h? To że ktoś wyprzedza nie oznacza, że na 80 zap🤬la 160
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Powiem to, sam jestem kierowcą, ale większość kierowców to idioci bez wyobraźni przedkładający 30 sekund zaoszczędzonego czasu nad życie twoje, swoje, twojej i swojej rodziny. Polska jako kraj też nie lepsza bo mandaty za wykroczenia są utrzymywane celowo na niskich stawkach tak, aby większość miała wyj🤬e. C🤬j tam, pozap🤬lam, najwyżej zapłacę 300 zł. Dzięki temu policji i skarbu państwa biznes się kręci bo spokojnie można normy robić "idźcie i bez 2000 zł dziś nie wracajcie". Jakby dali większe, tak jak w cywilizowanych krajach jak Niemcy czy kraje skandynawskie, to oczywistym jest że byłoby mniej wykroczeń i jednocześnie mniej w kasie. Ale c🤬j, życie Polaka mniej warte niż dukaty.
Policja powinna na swojej stronie umożliwić wrzucanie nagrań a później ich egzekwowanie w trybie natychmiastowym. Policja nie może być wszędzie? Ludzie na szczęście są. Powinni na takich donosić bo w końcu następnym razem to oni mogą być ofiarą
W Niemczech sa jeszcze mniejsze mandaty za przekroczenie prędkości niż u nas
Odpowiedz mi na pytanie na c🤬j wyprzedasz ciąg aut?
Będziesz szybciej na miejscu czy dostaniesz jakąś nagrodę za pierwsze miejsce w peletonie?
Jeśli jedzie ciąg aut to się NIE WYPRZEDZA bo wszyscy jadą tak samo i c🤬ja przyśpieszysz. Ryzykujesz tylko, że kogoś zabijesz.
Wyprzedza się jeśli jedzie przed tobą jedno auto dużo wolniej.
Policz sobie jaka będzie różnica w czasie przyjazdu jeśli "zawalidroga" jedzie 80 a ty go wyprzedzisz i będziesz jechał nawet powiedzmy 110 bo takich p🤬deuszy jak ty wiecznie swędzi pod c🤬jem i muszą zap🤬lać na złamanie karku nie licząc się z nikim.
Odpowiedź: I tak c🤬ja ci to da bo wyprzedzisz gościa a za km znowu wyhamujesz do 80 bo będzie jechał następny. Wszyscy dojedziecie w jednym czasie.
Zabijesz kogoś kretynie i pójdziesz siedzieć. Zniszczysz dwie rodziny. Swoją i ofiary a bonusowo będziesz jeszcze ciągnął druta gitom w kryminale.
30 lat to już jest wiek gdzie powinieneś myśleć jak człowiek dorosły a nie 17 letni szczeniak, któremu sperma cieknie uszami.
Nie wiem dlaczego poalctwo tak strasznie nie potrafi kumać jazdy autem. Wiecznie tylko szybciej jakby jazda autem to był jakiś k🤬a wyścig.
A im większym gównem biedak jedzie tym bardziej zap🤬la.
Przez całe życie jeżdżę jedną trasą do rodziny, przed 2004 polonezem mogłem dojechać tam w 1h. Teraz jadąc na twój sposób trzeba jechać 2h-2h30min zależy od natężenia ruchu. Zap🤬lając dojeżdżam w 1h30min. Czy dużo mi to daje? Nie. Ale bawi mnie zapalczywość takich ciotek jak ty.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.