Wykonywany bardzo często niewłaściwie, brawurowo, bezmyślnie, na siłę oraz bez odpowiedniego przygotowania
podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Kiedyś miałem takie przemyślenie, że gdybym miał chęć strzelić samobója, to nie skakałbym, ani nie robiłbym nic innego co narobi tylko syfu do posprzątania, tylko wsiadłbym w samochód i pojechałbym np na drogę nr 17 i zrobił ze 2 kursy w jedną i drugą stronę. Jakbym trafił na takiego zjeba z przeciwka, to jeszcze depnąłbym w gaz i chociaż przy okazji może oczyściłbym świat z jednego dodatkowego niedojeba.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kiedyś miałem takie przemyślenie, że gdybym miał chęć strzelić samobója, to nie skakałbym, ani nie robiłbym nic innego co narobi tylko syfu do posprzątania, tylko wsiadłbym w samochód i pojechałbym np na drogę nr 17 i zrobił ze 2 kursy w jedną i drugą stronę. Jakbym trafił na takiego zjeba z przeciwka, to jeszcze depnąłbym w gaz i chociaż przy okazji może oczyściłbym świat z jednego dodatkowego niedojeba.
podpis użytkownika
:oneko: