Wykonywany bardzo często niewłaściwie, brawurowo, bezmyślnie, na siłę oraz bez odpowiedniego przygotowania
podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/1:26 - jak ja nienawidzę sk🤬ysynów co zwiększają prędkość podczas bycia wyprzedzanymi. P🤬leni janusze, królowie szos "Cooo? Wyprzedzić mie? Grażyna, zapinaj pasy, przełączam z LPG na benzynę!"
Podstawowy błąd przy wyprzedzaniu, to brak redukcji na niższy bieg. Przecież na trójce jest najlepsze przyśpieszenie w zakresie 80-120 km/h. Sprawdźcie sami.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
nie patrzac czy debil za nim znowu cos kombinuje
Kiedyś miałem takie przemyślenie, że gdybym miał chęć strzelić samobója, to nie skakałbym, ani nie robiłbym nic innego co narobi tylko syfu do posprzątania, tylko wsiadłbym w samochód i pojechałbym np na drogę nr 17 i zrobił ze 2 kursy w jedną i drugą stronę. Jakbym trafił na takiego zjeba z przeciwka, to jeszcze depnąłbym w gaz i chociaż przy okazji może oczyściłbym świat z jednego dodatkowego niedojeba.
mając prawo jazdy i poruszając się pojazdem masz pieprzony obowiązek mieć oczy dookoła głowy, nawet w dupie. rzęch nie rzęch, warunki czy nie warunki, nic nie usprawiedliwia blokowania wyprzedzania, za coś takiego z miejsca powinni odbierać prawo jazdy
1:26 - jak ja nienawidzę sk🤬ysynów co zwiększają prędkość podczas bycia wyprzedzanymi. P🤬leni janusze, królowie szos "Cooo? Wyprzedzić mie? Grażyna, zapinaj pasy, przełączam z LPG na benzynę!"