Tak, wiem że "ścieżka dźwiękowa" c🤬jowa do tego filmiku.
Taa, akurat "kumpel będąc na mieście postanowił wstąpić do Lidla" i stał w kolejce na pięćset osób przed samym wejściem żeby sobie chipsy kupić
przyznaj się że walczyłeś tam o ostatnie pangi co się jeszcze nie sprzedały a teraz przyganiasz jak kocioł garnkowi
![]()
@up sam jesteś śmieciem frajerze, masz pewnie 12 lat i nie wiesz skąd się bierze papu na stole, ale twoja matka czy ojciec lecą do sklepu byś miał co do mordy wsadzić. Gdybym przeczytał, że mój syn tak pisze o ludziach, to bym mu pasem tak smagnął, że by po dywanie driftował dupą niczym kubica na pokazówkach. Tfu!
Wk🤬ia mnie już to bydlęcenie ludzi. To nie ich wina, że są zaganiani...ok może inaczej, to ich wina, że są stadem baranów, które latają od sklepu do sklepu, bo same okazje, a potem pusty portfel, a połowa okazji już dawno w koszu leży bo albo żarcie zepsute albo sprzęt wadliwy. Mają mało pieniędzy i jeszcze dają się wodzić za nos podczas świąt.
Ale żeby nie było, by [jak taka k🤬a jak ten na górze szczeniak j🤬y] ktoś przypadkiem nie zaczął gadać, że to "cebulactwo i polactwo", takie obrazki można obejrzeć w każdym kraju.