Pewną nauczycielkę bym zamiast tego psa tam wsadził i trochę zmodyfikował pojazd do wersji stojącej tak by można było od czasu do czasu kopa zaj🤬 w dupsko.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Można owszem zmodyfikować.
Pod manetkę hamulca, wciskasz manetkę i jej ryj londuje pod jej dupskiem i masz 3 dzióry do wyboru.
Pewną nauczycielkę bym zamiast tego psa tam wsadził i trochę zmodyfikował pojazd do wersji stojącej tak by można było od czasu do czasu kopa zaj🤬 w dupsko.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentAkurat pani od polskiego stara się, żebyś wyszedł na ludzi i nie musiał do końca życia czytać komentarzy na temat swoich błędów ortograficznych.
Ona gówno zarabia. Myślała, że będzie wiersze pisać, a skończyła z tobą w jakiejś rejonówce. Zrozum ją trochę. Ja wiem, że jej nie lubisz. W twoim wieku też miałem paru takich nauczycieli, ale mnie nap🤬lali pasem, gdy pisałem krzywo literki, więc po latach wiem, czemu to było ważne. Otóż gdy piszesz ładnie i zrozumiale, to ludzie biorą Cię za mądrzejszego, niż jesteś i darzą większym zaufaniem, co otwiera nowe drogi do pieniędzy.
Żartowałem.
Po prostu czują lęk przed mądrzejszymi i pewnymi siebie i dlatego robią tak, jak im napisałeś w oficjalnym piśmie.
Podaniami zdziałasz często więcej, niż pięściami, więc ucz się, k🤬a, jak poprawnie bluzgać na c🤬li w internecie. Wtedy, gdy napiszesz coś głupiego, to wezmą Cię za głupka. A jak napiszesz coś głupiego z błędami, to zawsze wezmą Cię za gówniarza.