Mam nadzieję że uda mi się spotkać na mojej drodze te sp🤬oliny, od razu jadę do pierwszego rolnika po obornik albo wyżebram z rzeźni jakieś stare ścierwo może krew.
kup sobie puszkę Surströmmingu, jak spotkasz taką blokadę to ją otwórz przy nich, tylko pamiętaj żeby nagrywać, będziemy wtedy mogli się pośmiać z tego jak będą rzygać od tego smrodu.
Szoszon wstawaj zesrałeś się. Idz lepiej pobij jakaś babcie ze swioimi braćmi Ukraińcami, upadlino.
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Co tam gawarisz małpi wnuczku?
Za kilka dni zrobi się mroźno; warto wykorzystać aurę i nawadniać te sp🤬oliny.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Jestem dziś w tym burdelu zwanym stolica i już się nie mogę nadziwić jak ten świat poszedł do przodu. A macy połowa robili to bezowi. Drogę zajechał mi beżowy taksiarz. A ukraiński jest tu językiem powszechnym. Wjezdżam na swoje zasciankowo.
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
Kolejny pisowiec z gównem zamiast mózgu. Za PiSu protestowali na drogach tak samo i były tęczowe piątki hehe
Moim zdanim lepszy tęczowy piątek w każdej szkole niż to pisowskie gówno u władzy.
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaJakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.