Nie jest to centrum logistyczne gdzie wszyscy są przyzwyczajeni do ruchu ciężarówek i wiedzą jak się zachować.
Kierowca debil.Na posesji przy wąskiej ulicy,gdzieś w osiedlu....W takim miejscu powinien poprosić kogoś o pomoc w wyjechaniu,tym bardziej że zastawiał chodnik.
Nie jest to centrum logistyczne gdzie wszyscy są przyzwyczajeni do ruchu ciężarówek i wiedzą jak się zachować.
Wszystko faj ie ale na tym filmie typ też ma to lusterko więc co za p🤬lenie że jej nie widzi
K🤬a, przynajmniej raz dziennie spotykam się z tym, że jadąc samochodem, ktoś nie widzi mnie w normalnym bocznym lusterku samochodu osobowego i zajeżdża drogę, a wy się czepiacie, że kierowca nie zauważył baby, która gdy zaczął ruszać nie szła przyklejona do przodu ciągnika? Poza tym zobaczcie sobie na screenie w jakim miejscu była, gdy zaczął ruszać i wyciągnijcie wnioski. Nie, nie jestem kierowcą zawodowym.
Nie, nie wszyscy. Często gęsto u mnie pod robotą zdarzają się sytuację, gdy ktoś chodzi/przebiega pomiędzy cofającymi tirami. Niektórzy nawet autami próbują je omijać co kilkukrotnie skończyło się stłuczką, także nie. Nie wszyscy wiedzą jak się w takich miejscach zachować.
podpis użytkownika
Honda <3Kierowca debil.Na posesji przy wąskiej ulicy,gdzieś w osiedlu....W takim miejscu powinien poprosić kogoś o pomoc w wyjechaniu,tym bardziej że zastawiał chodnik.
Śmigam dokładnie tym samym modelem mercedesa wystarczy spojrzeć w górne lustro
Śmigam dokładnie tym samym modelem mercedesa wystarczy spojrzeć w górne lustro