Juz tlumacze... dozwolone do 40kmh zap🤬lasz 150kmh, zle wlecisz w zakret = wylecisz z niego ejszcze gorzej, np lecac na przyczepe![]()
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie k🤬y j🤬e to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyj🤬e czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie k🤬a nie życzę takich k🤬a komentarzy bo teraz wy wychodzicie na j🤬ych gimbów szukających sensacji.
Pozdrowienia dla kumatych.
"Leszka Czarnego nigdy nie zapomni swojego"
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie k🤬y j🤬e to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyj🤬e czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie k🤬a nie życzę takich k🤬a komentarzy bo teraz wy wychodzicie na j🤬ych gimbów szukających sensacji.
podpis użytkownika
Emerytowany saren18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie k🤬y j🤬e to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyj🤬e czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie k🤬a nie życzę takich k🤬a komentarzy bo teraz wy wychodzicie na j🤬ych gimbów szukających sensacji.