podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.podpis użytkownika
hasddeCzęsto na takich drogach ludzie trzymają się na dupie innym na lewym pasie tylko dlatego żeby dać im do zrozumienia ,,jestem szybszy sp🤬alaj" tylko w razie hamowania mamy takie sytuacje jakie mamy. Kierowca pewnie był zajęty nap🤬laniem długimi po lusterkach, a rozpoznaje że to Warszawka. Ludzie z tamtąd mają manie spamowania do mnie światłami, mimo że jeżdże s8 140 km mimo 120 ograniczenia prędkości.
Nieważne, jak szybko jedziesz lewym pasem. Jeśli zbliża się do Ciebie ktoś szybszy, to, jeśli tylko masz taką możliwość, ustępujesz mu z drogi.
Nie wiesz dlaczego tak się śpieszy
bo jak się wk***i, to może coś głupiego zrobić na drodze i doprowadzić do wypadku.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.(...) a rozpoznaje że to Warszawka. Ludzie z tamtąd mają manie spamowania do mnie światłami, mimo że jeżdże s8 140 km mimo 120 ograniczenia prędkości.