Piszecie że Bmw wyprzedzało prawym pasem.. widzieliście zniszczenia Bmw? Ma rozwalony prawy przód, więc to jest niemożliwie. Jak dla mnie to z premedytacją wj🤬 w Kie będąc na lewym pasie w momencie kiedy Kia zaczynała zjeżdżać.
Dlatego ja k🤬a nie zap🤬lam jak jadę z kimś albo jest ruch na drodze. Dokładnie dlatego k🤬a. Bo mogę kogoś k🤬a zabić a nie tylko siebie.
Dlatego osoby które mnie znają i ze mną jeździły zwykle mają takie zdanie o jeździe ze mną:
Wolę aby takie mieli o mnie zdanie niż żebyśmy wspólnie w rowie zdychali później.
Hahah już dzbany widzą winę kierowcy BMW. Po samych wgnieceniach na karoserii widać że to ten typ ze spalonego zmieniał pas i zajechał drogę BMW więc czyja to wina? Oczywiście zaraz znajdą się eksperci, którzy napiszą że zapyerdalał ponad 200 km/h, ciekawe po czym to wnioskujecie, po tym gównianym filmiku w nocy gdzie widać jedynie światła? Jak macie tak dobry radar w oczach to idzie do policji
Posłuchaj debilu w Skodzie, zareagować, to można przy 50, to jest k🤬a autostrada a nie uliczka osiedlowa i nie ma znaczenia czy jechał 140/180 czy 200. A jak jedziesz z rodziną, to tym bardziej bądź ostrożny i nie wp🤬laj się jadąc 95 na lewy pas wyprzedzając ciężarówkę jadącą 90. Na autostradach, to nie prędkość zabija tylko brak rozumu. Często latam autostradami i nie ma nic gorszego jak kierowcy jadący 80/90, czasami nawet bez kierunkowskazu wp🤬lają się na lewy i wyprzedzają dodając raptem 5/10 km/h a za nim same heble, długie i klaksony. No i jest tego efekt jak na filmie. Włącz myślenie albo jeździj bocznymi.
Trzy rzeczy: zap🤬lanie, mruganie światłami i (k🤬a, genialny ruch po mruganiu) zmiana pasa.
Po c🤬j mu mrugał? Żeby się przywitać?
. Ale wciąż czekam na jakąś w miare sensowną odpowiedz czemu kia na 3 wolnych pasach jechało skrajnym lewym.