Zasadniczo łap piwko, aczkolwiek w nocy ocena odległości i prędkości w lusterku to raczej trudna kwestia.
A nie to chciałeś powiedzieć? Wyjaśnij zatem co złego jest w 3 pasmowych drogach i zap🤬laniu po nich 200+?
Gdzie my k🤬a żyjemy, w Europie czy w jakimś kraju trzeciego świata?? Dzbany p🤬lone zamiast jechać to każdy musi się prawie zatrzymać i nagrać sobie film z wypadku. Myślałem że jesteśmy trochę cywilizowanym krajem, ale większość się zachowuje jakby było mieszkańcami jakiegoś k🤬a Bangladeszu.
Jak jest wypadek to się k🤬a trzeba zatrzymać i pomóc, a jak już widzisz że nie ma potrzeby robić sztucznego tłumu to k🤬a jedź i nie blokuj drogi.
Jak jechal swoim pasem a jakis k🤬s mu zajechal to najwyzej dostanie mandat za przekroczenie prędkości. Szkoda BMW tylko
Oho specjalista, biegły i wzorowy kierowca w jednym. Skąd wiesz że idiota nie wpadł w poślizg przy 200+ i nie wyj🤬 w samochód na prawym pasie tym bardziej że jest tam łuk? Tak k🤬a winni są ci co jadą spokojnie prawidłowo z rodziną bo nie uważają na bandytów drogowych. Mam nadzieję bucu że nie masz prawa jazdy
Że co zrobił ?, co ty hibernatus? dopiero co cię wybudzili?. To cię i formuje, że mamy 21wiek. to BMW ma maksymalnie 3lata, jaki k🤬a poślizg na łuku. Niech mu ktoś wytłumaczy, bo mnie się nie chce z debilami gadać. Aż strach się bać czym ty jeździsz i nie ważne czym, ale lepiej to zostaw, bo będziesz się smażył jak ci na autostradzie. Hulajnogę sobie kup… i broń boże elektryczną, bo cię prędkość zabije.
I to nagrywanie przez wszystkich frajerów. Pomóc nie pomogą, ale korek stworzą i owszem. Nawet na przeciwległych pasach ruchu.