Nie wolno to kłamać.
A pisanie prawdy jest dozwolone. Ograniczanie tego prawa jest czystą cenzurą. Lewactwo podobno nie stosuje cenzury, ale bez niej nie są zdolni do przetrwania. Popatrz na pomysły Lewicy przed wyborami w Polsce. Oni oficjalnie żądają cenzurowania internetu, Facebooka, Instagrama i innych sieci. To zadanie wynika z bezgranicznej szczerości Lewicy w mediach. A tak naprawdę to czego oni się boją?
Że możesz ranić kogoś uczucia mówiąc, ze jest chory psychicznie Takiej osobie później jest smutno, może wpaść w depresję itd.
Ja za bardzo szanuje mojego wacka, żebym go pchał w takie lewackie gówno.
Nie wykorzystuje osób psychicznie chorych, bo to jest sk🤬ysyństwo, a ona jest oficjalnie psychicznie chora i niedorozwinięta. Takie są diagnozy, które nie są tajemnicą.
Oj tam, krygujesz się, brachu. Nie ten portal żeby tak kokietować, nie wstydź się, bądź sobą. Masz browarka.
Ja jestem sobą, a w twoim wypadku masz chyba nasieniowody podłączone bezpośrednio do mózgu i łykasz własną spermę, która się z twojego nosa leje.
A teraz bądź sobą, zap🤬laj do Grety, którą jesteś tak zafascynowany i r🤬aj tego paszkwila do upadłego. Na inną dziewczynę i tak nie zasługujesz. No chyba że jesteś pedałem, to nie kryguj się bądź sobą i obciągaj lachy wszystkim żulom w okolicy. Tak chce twoja natura.
U mnie zrozumienia dla twoich zboczeń i choroby psychicznej nie znajdziesz. Wracaj do swoich lewusów i wal się z nimi.
I jeszcze jedno. Bracha szukaj tam skąd pochodzisz, czyli w śmietniku.