podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm@Sirius. Znaczy Sergiej, twoje prorosyjskie poglądy i nienawiść do panującej władzy powinna zostać prześwietlona przez organy. Wiem
Wiem jaki zachod złyni ile wschod nam może dać dobrego, ba ile nam dał dobrego od 1939 roku. Mam nadzieję że nie zdążysz uciec na Białoruś. A jak jednak ci się uda to podzielisz los Emila
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Akurat słowo nazizm bardziej pasuje. Oni przeszli z czerwonego socjalizmu na brunatny; to obecnie jedyne państwo o którym można powiedzieć że ich ustrój to wzorcowy faszyzm.Ja to dopiero dziwię się że jeszcze Ci nie wp🤬lili perma. Może jednak nie chodzino folklor, a powinien być zakaz wypowiadania się komuchom i reszcie prorosyjskiej masy dążącej do wschodu.
— WSZYSTKIE cechy są spełnione.Fascism is a far-right, authoritarian, ultranationalist political ideology and movement, characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived good of the nation and/or race, and strong regimentation of society and the economy.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Faszyzm, komunizm.... ich wszystkich łączyła miłość do przywódcy i rządu, i z radością donosili na wrogów systemu. Jesteś tak głupi, że nawet nie sklejasz, jak Twoje wypowiedzi są absurdalne Chociaż to nie głupota, bo gdybyś był aż tak głupi to nie potrafiłbyś raczej do kupy złożyć zdania. To raczej schizofrenia. Ciekaw jestem czy to norma, że w zakładach pozwalają pacjentom swobodnie używać internetu.
Im bardziej zbieracie wp🤬l, tym więcej męczycie na forum
Po co udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
^ To jest właśnie dzisiejsza Ukraina pod butem Zelenskiego
A pod troskliwymi skrzydłami putina, ukraina była by wolna, ludze byli by szczescliwi.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A po co miałby tam z Leningradu jechać? Możliwe że pracuje w oddziale firmy albo zdalnie, ale ich siedziba mieści się właśnie w Leningradzie.Poddaje się, masz wolną rękę, idz wyprowadzać Polskę z unii i jak pisałem, czym szybciej kupuj bilet na Białoruś
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.No teraz to na pewno są szczęśliwi Uśmiechnięta Ukraina
A co Cię ich szczęście tak obchodzi? Wszędzie odliczasz ukraińskie ofiary tej wojny, jakby Ci ich było żal. Chcą zmiany pana, to muszą zapłacić krwią. I nie p🤬l, że nie wszyscy chcieli, bo nie wszyscy też chcieli żeby było po staremu. Jeżeli zatem ma trwać rzeź, to niech trwa. Jak rzeźnik też spłynie krwią, będzie lepiej dla wszystkich innych potencjalnych ofiar. W dłuższej perspektywie ta wojna będzie dla ruskich większym bagnem niż afgany, potem nastanie kilka dekad spokoju.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie, Kacapstan rozpoczyna nowe ludobójstwo co 5-10 lat, nawet jeśli Ukraina wygra, jedyną zaletą będzie to że na jakiś czas przestaną napadać kraje ościenne (np. Gruzja), kontynuując wspieranie najgorszych dyktatorów (Syria, nowe pucze w podsaharyjskiej Afryce), i przede wszystkim na terenach już włączonych do РФ.W dłuższej perspektywie ta wojna będzie dla ruskich większym bagnem niż afgany, potem nastanie kilka dekad spokoju.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.