podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest tematNagrywający to jakaś pierdoła (pewnie dlatego ma kamerkę, bo w nie jeden samochód już wyj🤬). Sądząc po powolnej reakcji, pewnie czytał bądź pisał sms'a albo po prostu jego mózg skupił się najpierw na rozluźnieniu zwieraczy, a dopiero później na prawidłowej reakcji.
Ci co p🤬lą, że czerwony "wyrósł jak z podziemi" nie powinni więcej wsiadać do samochodu, skoro mają problem z zauważeniem tego auta nawet na nagraniu. Pomijając fakt, że typ nie reagował nawet wtedy, gdy czerwony już stał na jego pasie.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że największym sp🤬oleniem umysłowym wykazał się wymuszający kierowca czerwonego.
@pierwsza trójka: p🤬licie takie smuty, że aż żal to czytać. Skąd wiecie, że kierowca który nagrywał, nie spoglądał akurat w lusterka lub w inną stronę? Fajnie się p🤬li jak się patrzy na film któryś raz. Specjaliści k🤬a.
@pierwsza trójka: p🤬licie takie smuty, że aż żal to czytać. Skąd wiecie, że kierowca który nagrywał, nie spoglądał akurat w lusterka lub w inną stronę? Fajnie się p🤬li jak się patrzy na film któryś raz. Specjaliści k🤬a.