Jakie p🤬lenie to jest tragedia. Cały filmik o jakiś dzieciakach, umysłowo sk🤬ionych w wieku 11-16 lat, a potem p🤬lenie o tym żeby się spełniać w podróżach, drogich hobby jak snowboard. Skąd dzieciak ma mieć kasę na to, jeśli nie jest z bogatej rodziny? Cała ta pok🤬iona generacja to wina postępu techonologincznego i sk🤬ienia umysłowego rodziców, którzy kupują smartofniki dzieciakom w wieku 11-16 lat z abonamentem i siedza takie lebiody non stop na tym sk🤬ionym fb, p🤬ląc farmazony, łancuczki, tworząć aski i inne c🤬je muje. A w reanym świecie ciężko dwa zdania z takimi zjebami zamienić. Ja w ich wieku nie miałem telefonu czy innego gówna, komputerem nazywałem pegasusa na którym nak🤬iałem z kolegami. Na boisko się szło to czekało po dwie godziny na swoją kolej, goniło na rowerach a w zimę szło się na górki? A teraz? Rowerek to zdjęcie na FB, górki to tak ale w jakimś szczyrku na wypożyczonym swnoboardziku za hajs starych i 100 zdjęć na FB, na boisko nie wyjdziesz bo ich zwyczajnie już nie ma, bo nikt na nie nie chodził to zakopano i sprzedano pod mieszkania. Na orlikach pustki. Sam gram tylko z jedną i tą samą grupą znajomych, młodych nie widać, w 15 tysięcznej okolicy, w druzynie trampkarzy 12 dzieciaków. Reszta w airmaxach i rurkach i grzywkach siedzi na schodach i patrzy w c🤬j. W ping ponga nap🤬la 5 chłopaczków, sekcji siatkówki nei ma bo nie ma chętnych, a o jakiejkolwiek sekcji dziewczęcej nie ma mowy, bo dupy, szczególnie młode są jeszcze głupsze. Podziękujcie p🤬lonym korporacjom za tabletym telefony facebooki i inne pok🤬ione gówna, które zabijają normalność.
Sadistic ? Nie to juz kwejk 2.0
Jeden błąd logiczny w tych wszystkich kampaniach jest.
Otóż dlaczego ludzie uciekli do świata wirtualnego :
Dlatego że nie mieli/ mają normalnego życia, środowisko internetowe ich zaakceptowało i teraz jest tam ich swiat.
Więc po c🤬j ich z niego wyrywać jeżeli są tam szczęśliwi?
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Jeden błąd logiczny w tych wszystkich kampaniach jest.
Otóż dlaczego ludzie uciekli do świata wirtualnego :
Dlatego że nie mieli/ mają normalnego życia, środowisko internetowe ich zaakceptowało i teraz jest tam ich swiat.
Więc po c🤬j ich z niego wyrywać jeżeli są tam szczęśliwi?
Takie trochę pieprzenie o szopenie. Dlaczego? Kiedyś ktoś spełniał się realizując pasje jeżdżenia na snowboardzie, teraz są inne czasy i możliwości. Wielu ludzi spełnia się pisząc kod do kolejnego programu.
Tak samo można było nie spać nocami dłubiąc przy swoim wyczynowym bmx'ie tak i dłubiąc kod w asemblerze.
Głupio wyszło, choć idea słuszna - moim zdaniem za mały jest nacisk na to, żeby spędzać czas produktywnie NIE WAŻNE GDZIE. Jeżeli ktoś nie śpi, bo musi przejrzeć kolejny temat na sadolu - to jest źle, ale jeżeli ktoś używa kompa kreatywnie, nic w tym złego.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim