podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
no niestety, nazjeżdżało się chamstwa z całej Polski do tej Warszawy to jest. Widać po blachach ile warszawiaków w tej warszawie, chociaż teraz to słoiki biorą auto w leasing to blachy mają często warszawskie.
Nie mówię, że wszyscy są źli bo sporo fajnych ludzi się jednak poznało, ale buractwa to zawsze jest najwięcej gdzie się nie pojedzie w tej naszej polszy.
Z Warszawy to macie 4 sytuacje, reszta to głęboki wypiździel.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dobry troll albo debil nieznający topografii.
Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćHe he! Chyba Ty! Praga, Bemowo, Czy Ursynów dziadzie pradziadzie???
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćDobry troll albo debil nieznający topografii.
Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.
Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak sk🤬ysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
J🤬i z wyp🤬dowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to j🤬y boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.
Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i k🤬a szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.