Dobry troll albo debil nieznający topografii.
Co do filmu to jak zwykle "od sloikow, przez słoiki, dla słoików".
Ja jestem warszawiakiem z dziada pradziada ale na szczęście się wyprowadziłem z tej wiochy pełnej słoików.
Dla mnie rozpoznanie słoika jest równie proste co rozpoznanie murzyna na czarno-białej fotce.
Od ponad 10 lat wynajmuję słoikom mieszkanie w warszawie i schemat jest zawsze ten sam.
M3 wynajmują we trójkę. Na siłę chcą udawać miastowych i wszyscy jak mówią to akcentują Ą i Ę na siłę jak sk🤬ysyn. Aż mi się śmiać chce jak ich słucham.
J🤬i z wyp🤬dowów o których nikt nie słyszał przyjechali pracować w call-center itp. równie dobrych zawodach i jeszcze później zdziwieni jak przychodzi rachunek za wodę, że w mieście płaci się za ścieki i za podgrzanie wody bo u nich to j🤬y boiler i szambo było przecież a tutaj myśleli, że za wodę zapłacą 2.5zł za metr jak u siebie w pcimiu a potem płacz, że łolaboga jak tu drogo w mieście.
Teraz mi się lokatorzy wyprowadzają. Dali znać tydzień temu i mówią, że 1go lipca wyjeżdżają do szczecina bo tam dostali pracę i k🤬a szok i niedowierzanie jak im mówię, że okres wypowiedzenia to 3 miesiące wg. umowy którą podpisali i mają mi płacić jeszcze przez 3 miesiące albo zabieram kaucję 3 miesięczną.