Chyba podczas wakacji, bo kto o zdrowych zmysłach jedzie na wakacje do Warszawy?🙂
Dlaczego nie poderżnąłeś im gardła? Mogłeś, ale się boisz xD
Tak jest, Polska dla Polaków! zamknąć granice! wyjść z UE! otoczyć się murem! To jedyna metoda, miliony Koreańczyków z północy nie może się mylić i potwierdzi.
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"niechcący dałem ci piwo - będzie mi się czkało, ale już się poprawiam. Weź wyp🤬alaj uzupełniać kosze w Lidlu
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie k🤬a nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się k🤬a nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat k🤬a!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''
To normalne. Każdy prawicowy sp🤬oleniec czyta tylko maksymalnie pierwsze 5 wyrazów w zdaniu, bo ogarnięcie całego ze zrozumieniem i jeszcze wyłuskanie subtelnej nuty sarkazmu zajmuje wam sporo czasu, a niejednokrotnie jest nie do rozszyfrowania.
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"O czym ty p🤬lisz. Avia to jest patodeweloperka pierwszej masci. Kilka tysiecy ludzi stloczonych w mikro mieszkaniach jak kury w klatach. Przeciez to nazywa krakowski hong kong.
Droga dojazdowa tak ze ledwo dwa auta sie mijaja. Brak miejsc parkingowych. Brak miejsc dla dostawcow. Zastawione drogi przeciwpozarowe.
To osiedle to jest kurewski koszmar.
W dodatku te zasrane bloki zamknęły naturalny korytarz powietrzny, który wywiewał z centrum zanieczyszczenia i smog. Majchrowski to był niezły (kut)AS, że wydał na to zgodę.
Niczego nie zamknęły. popatrz na mapę baranie.
Nie k🤬a nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się k🤬a nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat k🤬a!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''