schowaj te c🤬jowe obrazki dla siebie, żaden lekarz się nie tatuuje bo to c🤬jowe, niezdrowe i głupie. I skończcie p🤬lić o pasji i sztuce, bo używać wielkich słów każdy może: "parzenie herabty to pasja, sztuka dla której poświęca całe życie" w miejscu parzenia herbaty może być również stawianie klocka, lub drapanie się po dupie. Banda niedojebów myśli, że jak użyje słów pasja i sztuka to już jest coś. A szczytem nieograniczenia jest jebnięcie sobie dziary
Od zdjęć się odp🤬l bo laski, które wrzuciłeś nie te w nagraniu to dzieło ćwiczeń i chirurgów plastycznych, a dziara to tylko przykry dodatek, napalone gimby jarałyby się nimi tak samo gdyby miały czystą skórę, pomijam fakt, że takie laski w swojej domorosłej agencji fotograficznej widujesz tylko na fotach w necie, boś za cienki bolek w tym biznesie.
pesanserinusminor, Stwierdzam, że na sadisticu powinna być selekcja . Kiedyś to była " Elitarna loża szyderców ", a dzięki takim ludziom ograniczonym do własnego pokoju i kompa , ignorantom i napinaczom ten portal schodzi na psy.
Teraz to doj🤬eś piździe uszy. Pomijając fakt iż to ja je zapraszam na sesję, niektóre same się zgłaszają i są naprawdę świetnymi dziewczynami z którymi utrzymuję kontakt nawet po sesji ( dla Twojej informacji, nie wszystko co się rusza trzeba r🤬ać ), wykładam na to kasę i poświęcam temu czas po pracy, bo nie jestem ani fotografem ani kamerzystą, a studio wynajmuję, prowadzę o tym fanpage , a co najważniejsze robię to bezinteresownie bo robię to co lubię i czym się interesuję i robię coś dla innych ( to jest właśnie definicja pasji )
to masz 0% racjiprzykro mi
![]()
Głupoty p🤬lisz Moja żona jest lekarzem pediatrą i zna co najmniej 5 lekarzy którzy mają tatuaże. Zrobili je sobie po studiach i wcale nie uważają tego za głupie i do tego nie zdrowe. Jeżeli tatuaż jest wykonany w dobrym i czystym studiu to ryzyko jest minimalne. Mniejsze niż złapanie tężca przy nieumiejętnym obcinaniu paznokci.
podpis użytkownika
Dla czego wysadziłbym siebie w raz z setkami posłów ?pesanserinusminor, "Od dawna nie obchodzi nie co o mnie mówią ludzie , co prawda, a co nie prawda wiem i c🤬j Ci w buzie " . Żyj dalej w swoim idealnym internetowym świecie, klep się do harda i wyp🤬alaj z mojego postu
pesanserinusminor,Pewnie jesteś gimbem, albo zakompleksionym nolifem który musi swoje żale i złości wyrzygać w taki sposób na takim a nie innym poziomie, a jeśli nie mam racji to ciota z ciebie i tyle w temacie, dziękuję dobranoc.
pesanserinusminor, Ojeju dostałem warna. Od tej pory moje życie nie ma sensu...
schowaj te c🤬jowe obrazki dla siebie, żaden lekarz się nie tatuuje bo to c🤬jowe, niezdrowe i głupie.
podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750pesanserinusminor, Odpowiem Ci tak :
Ignacy Krasicki
"MĄDRY I GŁUPI"
nie nowina że głupi mądrego przegadał kontenet więc iż uczony nic nie odpowiadał. tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł :
rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny.
"wiesz dlaczego dzwon głośny ? bo wewnątrz próżny "