Zgadzam się w 100 %.Ciało ludzkie jest na tyle doskonałe, że nie trzeba na nim bazgrolić. Wystarczy wziąć się za siebie. Jakiekolwiek dziary są ch*jowe, muzyka pedalska, laski średnie.
Żeby wzmocnić efekt mojej wypowiedzi powtórzę, tatuują się tylko brzydkie, leniwe pojeby
@pesanserinusminor piwo dałem Ci przez przybadek
. Jeśli one dla Ciebie są brzydkie , to wracaj do swojego chłopaka
. To że płaczesz na widok igły to też nie moja wina
. A tatuaż to sztuka . Co do muzyki , trzeba korzystać z tego co dostaniesz i masz na to licencję. I to kwestia gustu, a o gustach się dyskutuje. Żal mi tylko ludzi którzy się ograniczają do jednego stylu. co do "wydziaranych brzydali" :
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
pesanserinusminor, tak sobie przejrzałem Twoje posty, 2 suchary i jedno gówno o chorobach psychicznych na hardzie i Twoje wypowiedzi pod filmikami i stwierdzam, że wszystko zawsze wiesz najlepiej, nic Ci nie pasuje i udajesz mądrego
. Dlatego szkoda mi czasu na dyskusję z Tobą i żegnam Cię ozięble.
BTW
objawami tych wszystkich rzeczy o których mówisz są Twoje komentarze.
Twój rocznik to 1990... mógł bym być Twoim starym.. ale masz psa
na 100% nie było i c🤬j
@pesanserinusminor piwo dałem Ci przez przybadek
. Jeśli one dla Ciebie są brzydkie , to wracaj do swojego chłopaka
. To że płaczesz na widok igły to też nie moja wina
. A tatuaż to sztuka . Co do muzyki , trzeba korzystać z tego co dostaniesz i masz na to licencję. I to kwestia gustu, a o gustach się dyskutuje. Żal mi tylko ludzi którzy się ograniczają do jednego stylu. co do "wydziaranych brzydali" :
Ciało ludzkie jest na tyle doskonałe, że nie trzeba na nim bazgrolić. Wystarczy wziąć się za siebie. Jakiekolwiek dziary są c🤬jowe, muzyka pedalska, laski średnie.
Żeby wzmocnić efekt mojej wypowiedzi powtórzę, tatuują się tylko brzydkie, leniwe pojeby