Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Haha właśnie widzę połamał żeberka i coś brzuszek mu wybuliło więc może przepona wyj🤬a. Pewnie sam chodzisz na pedalską siłownię i stajesz w jego obronie wiec japa koniu
Haha właśnie widzę połamał żeberka i coś brzuszek mu wybuliło więc może przepona wyj🤬a. Pewnie sam chodzisz na pedalską siłownię i stajesz w jego obronie wiec japa koniu
Po jakiego c🤬ja w ogóle ćwiczyć takie sporty??? To jest k🤬a chore i nienormalne!!!
Powód jest bardzo prosty, ktoś ma ambicje wyglądać estetycznie i atrakcyjnie dla płci przeciwnej oraz chce być silnym. A nie lankletem, suchoklatesem, co ma problem przy podstawowym wysiłku fizycznym. Także chore i nienormalne w tym wszystkim to jest p🤬lenie takich sp🤬oxów jak ty
Widać, że typ próbował podnieść ciężar co najmniej 5-10% większy niż jego maksymalne możliwości. Do tego wziął do pomocy ziomka, który go nie zna i nie wie na co go stać, nie podtrzymał w kluczowym momencie.
Nie powinien podchodzić do 100kg dopóki komfortowo nie wyciśnie 80-90kg po 5 razy w kilku seriach.
Na pewno jakiś profesjonalista mnie poprawi, bo nie jestem Facelessem.
Pozdro.
Edit:
Przypomniał mi się nawet jeden rosyjski trójboista, Igor Golushkin, który zmarł w kilka godzin po identycznym wypadku z powodu pękniętej przepony i złamanych żeber.