Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mi jakieś syfy się robią jak jem różnego rodzaju fast foody w wysokiej częstotliwości, ale nigdy nic takiego co by w jakikolwiek sposób mogło się z tym równać. Aczkolwiek spróbować zawsze możesz.
podejrzewam, że to się od jedzenia nie robi, przecież każdy normalny człowiek jak poczuje, że zrobi mu się syf to nie czeka pół roku aż coś się więcej wyhoduje tylko bierze i wyciska
stosunkowo szybko może się zrobić takie gówno po ukąszeniu przykładowo pająka czy innego australijskiego pok🤬ieńca
kuuuurwa, ale to obrzydliwe. A sam ropień spoko, tylko ten babsztyl........
podpis użytkownika
Kiedyś psycholog powiedział, że jestem silny. Ale obawia się, że pewnego dnia moje podpory runą.
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
Najlepsze jest to, że wyciskanie cysty w niczym nie pomoże, dopóki nie usuniemy jej torebki. Więc wyciśnięcie i czekanie aż opuchlizna sama zejdzie może się zakończyć jej powrotem, a nawet zakażeniem.
Takie sk🤬ysyny rodzą się właśnie od tego że przez lata się nie wyciska gdy są jeszcze malutkie.
Znam takich pojebów (w tym też nauczycieli) za moich szkolnych lat gadali że się nie wyciska syfów na skórze bo niby i tak się zrobią znowu. (bo brudasy nie umiały nawet porządnie się tego pozbyć)
a teraz łażą z morda pełną blizn k🤬a.
Ja swojego czasu jak każdy miałem tego ciągle pełno zwłaszcza jako chłop przy sobie przy wysiłku fizycznym itp zwykle robiło mi się tego dużo to się brało k🤬a papier, wyciskało aż do krwi porządnie żeby ta krew z ropą i całym syfem wyszła aż przestanie boleć i powierzchnia skóry znowu będzie gładka, a na koniec odkażało się i po dniu nie było śladu a takie k🤬a brudasy łaziły z tym kurestwem miesiącami na mordzie.