Dla mnie ważna jest rodzina, nie jakieś umowne granice. W pierwszej kolejności wyjechałbym z nimi w bezpieczne miejsce.
Patriotyzm to pozostałość po czasach prymitywnych plemion. Jak już musiałbym koniecznie ryzykować życie dla ratowania ludzi to bez względu na narodowość.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.podpis użytkownika
Denied by the blind church.Ten gówniarz ma więcej oleju w głowie niż większość prawactwa faszystowskiego
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życiebyleby przysłużyć się wartością, POLSKIM wartością
A za wartość poprawnej polszczyzny też walczył? Bo coś mu nie wyszło w twoim przypadku.
Co mnie obchodzą przodkowie i głupie wojenki? Nie żyłbym w Polsce, to żyłbym w innym kraju, pewnie bogatszym. Co przyszło tym co zginęli? Ani nie nacieszyli się życiem, w dodatku osierocili rodziny. Lepiej przetrzymać zawieruchę, którą sobie urządziły dwa wielkie plemiona pod wodzą j🤬ych politykierów i cieszyć się życiem. Zresztą i tak w tym roku zostawiam tę całą Polskę, by zamieszkać w cywilizowanym państwie. Czemu mam niby być przywiązany do danego terytorium? Bo tu akurat się urodziłem? Głupota. Mogłem urodzić się wszędzie i tak bym nie umierał za tamten kraj. Poza tym granice się zmieniają. Jeszcze kiedyś tam gdzie była Polska jest np. Ukraina i tylko przypadek i czas sprawił, że ci ludzie żyją w innym państwie. Równie dobrze byłbyś dziś mongolskim czy nigeryjskim patriotą. A umieraj sobie, jak nie masz co robić z życiem, ja wolę zadbać o rodzinę, a nie wymyślone państwa.
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życieWyniki tych badań pokazują kto jest Prawdziwym Polakiem a kto tylko POlakiem.
Jak w ogóle można mieć wątpliwości co do oddania życia za Ojczyznę, przeraża mnie dzisiejsza młodzież no ale czemuż się dziwić skoro wyedukowana w szkołach gdzie uczą się o świecie od lewaków wychowanych przez komuchów.
A ci powyżej, zasłanianie się bezpieczeństwem rodziny by przykryć swoje tchórzostwo i serwilizm jest strasznie żałosne.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.