Sadistic.pl codzienna dawka czarnego humoru, ostoją patriotyzmu w internetach, pięknie k🤬a, pięknie.Pokazywanie antypatriotycznych treści wszędzie bym się tego spodziewał ale nie tu... Poważnie k🤬a? Na sadisticu? Widocznie idiotyzm się szerzy także tu. Jak tak dalej pójdzie użytkownicy kwejka zaczną się z nas śmiać..
Co mnie obchodzą przodkowie i głupie wojenki?
Nie żyłbym w Polsce, to żyłbym w innym kraju, pewnie bogatszym.
Co przyszło tym co zginęli? Ani nie nacieszyli się życiem, w dodatku osierocili rodziny. Lepiej przetrzymać zawieruchę, którą sobie urządziły dwa wielkie plemiona pod wodzą j🤬ych politykierów i cieszyć się życiem.
Zresztą i tak w tym roku zostawiam tę całą Polskę, by zamieszkać w cywilizowanym państwie.
Czemu mam niby być przywiązany do danego terytorium? Bo tu akurat się urodziłem? Głupota. Mogłem urodzić się wszędzie i tak bym nie umierał za tamten kraj. Poza tym granice się zmieniają. Jeszcze kiedyś tam gdzie była Polska jest np. Ukraina i tylko przypadek i czas sprawił, że ci ludzie żyją w innym państwie. Równie dobrze byłbyś dziś mongolskim czy nigeryjskim patriotą. A umieraj sobie, jak nie masz co robić z życiem, ja wolę zadbać o rodzinę, a nie wymyślone państwa.
Jesteś aż tak głupi, że oddałbyś życie w imię pseudo idei wpojonych Ci przez chory system ?
Jak w 39, kiedy rząd sp🤬olił a zwykli ludzie którym natłuczono do głów, że wojna jest piękna, a śmierć za ojczyznę romantyczna.
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splot