podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…