powiadasz, że po wybuchu ładunku wszystkie szyby dookoła były całe?
jakiś czas temu zrobiłem eksperyment ze zużytą baterią od iphona. zdziwiłbyś się jak nagłe jest p🤬lnięcie i ile ognia wyzwala!
Elon Musk stwierdził co następuje:
"Potwierdziliśmy, że eksplozję spowodowały bardzo duże fajerwerki i/lub bomba przewożona w bagażniku wynajętego Cybertrucka i nie ma ona związku z samym pojazdem. W chwili eksplozji wszystkie pomiary telemetryczne pojazdu były pozytywne"
Myślę, że to nie przypadek, że pod hotelem Trumpa wybuchł samochód, który produkuje Musk...
Swoją drogą to fajne są te samochody Muska, że można w nie ingerować zdalnie, pobierać różne odczyty i takie tam
Ty się zahibernowałeś w 2010 i teraz obudziłeś? To wszystko można robić w bardzo wielu samochodach od około 2012 roku, a obecnie to już we wszystkich.
W Tesli te funkcje są dużo bardziej rozbudowane- patrz na przykład ostatnią sytuację z Kadyrowem, kiedy Musk zdalnie unieruchomił mu samochody.
19 dni przed inauguracją Trumpa, który do rządu wprowadza Elona Muska z obietnicą wyczyszczenia mafii urzędniczej, ktoś podjeżdża teslą pod samo wejście hotelu Trumpa z ładunkiem wybuchowym i fajerwerkami w bagażniku. Musi to być przypadek...
powiadasz, że po wybuchu ładunku wszystkie szyby dookoła były całe?
jakiś czas temu zrobiłem eksperyment ze zużytą baterią od iphona. zdziwiłbyś się jak nagłe jest p🤬lnięcie i ile ognia wyzwala!
19 dni przed inauguracją Trumpa, który do rządu wprowadza Elona Muska z obietnicą wyczyszczenia mafii urzędniczej, ktoś podjeżdża teslą pod samo wejście hotelu Trumpa z ładunkiem wybuchowym i fajerwerkami w bagażniku. Musi to być przypadek...
Widać że ,,libearlnym'' demokrato-lewako-zjebom nie jest w smak przegrana w wyborach, a tacy byli wolnościowi