Ten kraj i bez niego się cofa o 10 co roku stosunku do reszty cywilizowanego świata.Trzeba iść na wybory bo jak ten mały wariat znowu się dorwie do władzy to Polska się cofnie w rozwoju o 4 lata.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Podobnie jest z tzw. prawem do narzekania. Jeśli głosujesz na złodzieja i on dochodzi do władzy, to ja mam prawo narzekać, gdy będzie źle, bo go nie wybrałem, natomiast to z twojej winy znalazł się w parlamencie, więc ty nie masz nic do powiedzenia.
Ale chyba mogę wyborcze i prywatnie polecić daną partię?
Ps. Podpinanie mojego tematu pod ten, nie jest na miejscu.
podpis użytkownika
W internecie istnieje kupa politycznych for gdzie możesz podzielić się swoimi preferencjami politycznymi ale koniecznie musisz to robić tutaj.
Jeżeli już czujesz taką potrzebę to zrób w dyskusji podając jakieś argumenty a nie wklejając link do strony partii politycznej.
Moim zdaniem: im mniej politycznego gówna na Sadistic tym lepiej.
Chciałem zauważyć, że to jest temat, o tematyce politycznej, więc chyba mogę napisać, aby ludzie niezadowoleni z obecnej polityki głosowali na Nową Prawicę?
Dokładnie: TWOIM ZDANIEM. Nie jesteś na tym forum sam. Jest wiele osób, których polityka interesuje.
Dlaczego, więc masz taki problem z tematami politycznymi?
.
Czy w jakiś sposób łamią one regulamin?
Na tej stronie jest coś takiego ja poczekalnia. Jeśli przesłany filmik spodoba się trafia na główną, jeśli nie to nie i zostaje zapomniany
podpis użytkownika
Oczywiście, że możesz tylko przedstaw jakieś argumenty aby głosować akurat na tę partię a nie wklejaj link.
Dlatego istnieją na tym forum również i takie tematy.
Nie mam z tym problemu. Sadistic nie jest miejscem na tego typu tematy.
Regulamin:
4.9 ... Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Wkleiłem link, bo jeśli ktoś naprawdę nie wie na kogo ma zagłosować, to wejdzie sobie na stronę i trochę o tym poczyta.
angel napisał/a:
Dlatego istnieją na tym forum również i takie tematy.
angel napisał/a:
Nie mam z tym problemu. Sadistic nie jest miejscem na tego typu tematy.
Przeczytaj uważnie co napisałeś, bo sam sobie w tym momencie zaprzeczasz.
Przeczytałeś? Tak? Więc przyznasz mi rację, że:
Skoro istnieją na forum takie tematy, związane z polityką, to chyba jest tutaj miejsce na dyskusje polityczne? Mylę się czy mam rację?
Skoro tak czemu nie ma jednego wątku z wypadkami samochodowymi, śmiesznymi wypadkami, piłką nożną, koszykówką, śmiesznymi reklamami, walkami żuli, czy zabawnymi bajkami?
Może najlepiej porobić takie wątki i segregować w taki sposób wszystkie filmiki?
podpis użytkownika