jak sie chłop odpalił haha nikt Cie o nic takiego nie pytał ale tak to wlasnie jest wsrod wyborcow Trzaskowskiego ktorym wmówiono ze sa inteligentni i teraz wylewają w sieci swoje sztucznie wykreowane wysokie IQ.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nikt nikomu nic takiego nie wmówił, takie są oficjalne statystyki. Jeśli masz dowód na ich manipulację, to śmiało, przedstaw je.
Nikt nikomu nic takiego nie wmówił, takie są oficjalne statystyki. Jeśli masz dowód na ich manipulację, to śmiało, przedstaw je.
to najpierw Ty przedstaw swoje zebym mogl cos ja przedstawic. Dawaj te swoje oficjalne statystyki ze na trzaskowskiego glosuja inteligencji i zrodlo
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.@Geraldinio
Z góry wiedzialem ze przedstawisz poziom wyksztalcenia. Haha ale jednak dalej bede siebupieral przy Twojej pierwszej tezie ze sa badania jak wzgledem ilorazu inteligencji glosuja na poszczegolne partie. Wiec prosze o konretne badania bo sam napisales ze takowe sa i niepodważalne. Śmialo czekam
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Przedstawiłem, czytaj ze zrozumieniem.
Istnieje korelacja między wykształceniem a inteligencją, oczywiście są wyjatki ale jak jesteś debilem i półgłówkiem to licencjatu nie zrobisz.
No chyba że stary z pis załatwił ci w Collegium Tumanum.
Zapodaj jakieś niezależne badania, że im ktoś ma niższe wykształcenie, tym wyższa inteligencja, śmiało, czekam, albo zamilknij, bo nie mam zamiaru się z debilami kopać.
Chcesz udowodnić, że nie istnieje coś takiego jak mniejsze zło i nie należy w ogóle głosować, bo demokracja się nie sprawdza, dyktatura jest super?
Słabe Sasza, postarajcie się tam bardziej z argumentami w tym FSB.
aaa i jeszcze:
będę głosował na Trzaskowskiego i c🤬j wam w dupę antypolskie sk🤬ieńce.
Sama inteligencja się wypowiada
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Żeby zdobyć większe poparcie musiałby mieć jakiś inteligentniejszy program dla myślących