No raczej, ze nie na lądzie.
Natomiast rekiny i krokodyle....poczytaj trochę o orkach. Jak dojdziesz do info o tym, ze polują dla rozrywki na żarłacze białe to wypowiedz się ponownie.
Wolałem jak orkami nazywali warszawskich korpośmieci z Mordoru, czyli takiego korporacyjnego zagłębia. Jakoś bardziej pasowało.
Z tym że jest kilka podgatunków tygrysa na świecie. A ze wszystkich, najwiekszy jest właśnie tygrys amurski (syberyjski)
Taki on doskonały, że nie zauważył bramy i się w nią wp🤬lił, po czym uciekł zdezorientowany. Najdoskonalszy to ja jestem.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.
Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.