Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ale musiał być trzask dupy ekozjebów. Grzywna spoko ale więzienie za dwa szczury co rozsiewają zarazę? Pamiętam jak mi kiedyś gościu co robił przy fontannie w krakowie powiedział że największy syf w tej wodzie to z tych j🤬ych gołębi.
Nie taka parodia, pod ten sam paragraf podlega np wieszanie kotów na drzewach, czy podpalenie owcy. Od sądu będzie zależeć co mu przyklepią. Powinni mu dać pouczenie albo prace społeczne w schronisku i to maks.
Ja to bym mu osobiście medal dał i szersze opony kupił na następne przejazdy.
A ja polecę klasykiem nad klasykami; też dwa trupy;
Fajne to były czasy, nie było takiego zidiocenia. O te dwa ptaki nikt by się nie czepiał, a co dopiero pod sąd.
Zero dzikiej imigracji zero lgbt. Jak sąsiadom nieupilnowana córka na rowerku pod samochód wpadła to była tragedia dla rodziny, a teraz pewnie by rodziców po sądach jeszcze ciągali i pozostałe dzieci odebrali.
Kiedyś z balkonu wywaliłem gniazdo tym śmierdzielom i brudasom. Przez klika dni jeszcze przylatywały. Znalazły sobie miejscówkę pod płachtą, którą były nakryte rowery. Won z tym latającym ścierwem.
lepiej by sie wzieli za zj🤬e respiratory i przej🤬a kase na wybory a nie dop🤬lac sie o 2 przejechane obsrajparapety ktorych za kilka miesiecy bedzie w c🤬j i jeszcze troche.
o j🤬ym gr🤬aniu o 5 rano na parapecie nie wspominam
Pierdyliardy filmików ja pedalaże jeżdżą na czerwonym i łamią masę innych przepisów, to c🤬j policja nawet nie próbuje szukać, bo się nie da zidentyfikować, ale jak ktoś rozjechał te srajace szczury, roznoszące pasożyty to nagle olaboga poruszenie i przed sąd.
A c🤬ja bym się nie przyznał, że to byłem ja, jak to niby udowodnią?