Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nigdy nie spotkałem się z takim zachowaniem. Wręcz przeciwnie coraz mniej widać wystrojonych grobów na full wypas. Kilka zniczy jedna wiązanka i koniec.
Żaden mem mnie tak nie wk🤬ił jak ten napis pod nimi. Co za j🤬y troll, napisałbym, żebyście zmienili portal razem z bandą molestowanych, ale ten portal się niestety idealnie nadaje do czegoś takiego.
Ty k🤬o - musiałem dodać, bo przecież by mnie poj🤬o
Takich debili jak sezamkowyRozp🤬ol powinno się banować na stałe debile i tak tu nic nie wnoszą a szkoda strony by przez zjebów się zmarnowała . Won z rodziną na kwejka pedale z 2 ojcami
@Dzisiaj Co ma postępujący ateizm do islamu, chyba cię głowa mocno boli po świątecznej popijawie. Najlepsze jest to, że gówno rozumiesz z całej tej hucpy dziejącej się na zachodzie i tacy jak ty to tylko pożyteczni idioci dla każdej ze stron.