od wczoraj media jarają się akcją (i słusznie, duże grzane dla Panów) jaki to wyczyn, ale też tym jak to media na całym świecie komentują. Wlazłem z ciekawości BBC, Yahoo!, CNN, New York Times... No klasycznie ni c🤬ja! O nas się mówi jak "naziści" idą "w marszu nienawiści" z okazji Dnia Niepodległości...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.100Burned,
To mu się udało, bo podobno doszedł na szczyt. Co dalej? Wyścig na górę z rowerem na plecach? Sorry ale bicie rekordów głupoty, to dla mnie czysty debilizm. Chcą się bawić - niech się bawią i wrzucają materiał na harda, ale niech nie robią z tego medialnej szopki i żałoby narodowej.
W weekend w Polsce spaliło się kilka domów na raz. Kilkanaście osób straciło dach nad głową. Nie mają gdzie wrócić. Nie mają nic. I co? I GÓWNO! Stracili i koniec, ale w necie ważniejsza jest zbiórka dla żony debila, który świadomie poszedł i naraził swoje życie zostawiają trójkę dzieci i kobietę, bo miał taką p🤬loną zachciankę. W dupie mam, że ktoś ma takie hobby. Nie bronię mu. Wk🤬ia mnie tylko cała ta medialna otoczka i krzyk o pomoc.
(...)
Wujek, gdyby nie tacy ludzie, którzy idee wynosili ponad wartość swojego życia to by nie było żadnych odkryć.
Kto by ci poleciał k🤬a w kosmos niedorobionym sprzętem w latach 60? Kto by pierwszy raz przeleciał samolotem duży dystans (kanał La Manche) udowadniając, że się da? Kto by pierwszy raz dopłynął do Ameryki? (...)
A co on k🤬a miał odkryć na górze na której nie był pierwszy?
Lot w kosmos pchnął technikę i metody badawcze do przodu a co miało dać wejście tam?
Ale wy wiecie, że typek zostawił w p🤬du dzieci i byłą żonę wraz z 3 dzieci, od c🤬ja niezapłaconych miał alimentów i mając kompletnie wyj🤬e 7 raz próbował wejść na górę, czym poprzez akcję ratunkową spowodował znowu od c🤬ja wzrost kosztów?
Jak byście nazwali typa, która miałby pasje włazić na najwyższe budynki bez asekuracji i pewnego dnia by się z jakiegoś sp🤬olił tak, że zostałby warzywem, a państwo postanowiłoby do końca życia dawać mu rentę i od pyty kasy na rehabilitację, sprzęt itp.?
Jak nazwalibyście kogoś, kto ma pasję zap🤬lania na motorze min 100 w zabudowanym, no pasja nie? Jak się rozp🤬oli to trzeba mu pomóc, jakaś zrzutka może dla chłopaka z pasją co?