Widzisz płaskoziemco że sam na mnie odniosłeś? Weź sobie screeny otwórz jak umiesz. Człowieku jesteś pełen nienawiści bo w Olkuszu mieszkasz?
A jakie - dojechałeś mnie? Znaczy zabiłeś mnie swoim prostactwem i ułomnością. To tak. Moge ci zdjęcia siusiaka wysłać jak lubisz. Córka wie że ma ojca przetrzymanego?
Wszyscy u ciebie w Olkuszu donoszą?
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuA jakie to ma znaczenie? Czym niby te dwa narody się różnią? Większość ludzi na Ukrainie mówiła do tej pory po rosyjsku, to był jeden z ich języków urzędowych. Ba... ich prezydent mówił tylko po rosyjsku swego czasu, najprawdopodobniej nie znał ukraińskiego.
Dla mnie jedni i drudzy to ta sama mentalność
Nie ma żadnego powodu, aby komukolwiek z ukraińskim paszportem nadawać status uchodźcy wojennego. Kilkanaście milionów ukraińców żyje sobie w swoim kraju w zachodniej części i od początku konfliktu pewnie nawet jednego wystrzału nie słyszało.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Nerwy puszczają konfidencie? Nie jestem takim słabeuszem bez honoru jak ty, żeby sobie dorabiać cos. Agresja jest oznaką słabości i tylko donosząc Angelowi na mnie mogłeś złudnie poczuć się lepszy.baranie, to że mieszkasz na podlasiu mnie nie interesuje, po drugie screeny mogłeś sobie obrobić, a za to ostrzerzenie uj ci do dupy szpagaciarzu za 2 zł
To ci napiszę, że tak nie jest, kojarzysz taki niemały kraj, zwany Kanada? Tam mówią głównie po angielsku i francusku, języki urzędowe to angielski i francuski, a kraj nazywa się Kanada i ludzie którzy mają jego obywatelstwo to Kanadyjczycy. To nie jedyny taki kraj. I w tym momencie cała twoja logika wyj🤬a w niebyt .
Oczywiście że jest powód aby Ukraińcom którzy przyjeżdżają do naszego kraju nadawać status uchodźcy wojennego jeżeli tego potrzebują, tym powodem jest wojna która toczy się w ich kraju. A wojny bywają różne, niektórymi wojnami objęty jest cały kraj, a innymi tylko część. Ci w zachodniej Ukrainie żyją sobie w miarę normalnie i zwykle oni o ten status nie występują, ale zdziwiłbyś się ilu z nich słyszało strzały albo w inny sposób doświadczyło woiny.
W Brazylii, takim dużym kraju w Ameryce Południowej mówią po portugalsku, a nie brazylijsku. I c🤬j to znaczy, taka twoja logika
Idąc twoim zajebistym tokiem myślenia to do czasu aż zostanie zawarty pokój (kilkukrotnie odrzucany przez banderowców) to weźmiemy na utrzymanie całą ukrainę.
Nie ma żadnego innego tak poj🤬ego kraju jak Polska, który by odj🤬 taki numer z dotowaniem upadłego i skorumpowanego państwa całkowicie bezwarunkowo.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Widzisz, podałeś argument którym jedynie potwierdziłeś to co ja napisałem, i do tego dalsza część tego co piszesz obrazuje że za głupi jesteś aby to w ogóle dostrzec i zrozumieć. Samozaoranie poziom mistrzowski, pogratulować.
Pokaż mi jakiś dowód kiedy banderowcy odrzucili ofertę pokoju. Nie ma takiego bo:
po 1. Mówimy o Ukraińcach nie banderowacach, wy russki motłoch cały czas p🤬licie głupoty w tonie nastawionym na konflikt Ukrainy z Polską.
po 2. Nie było żadnej możliwej do przyjęcia oferty pokojowej. Oferty typu rossja zachowuje Krym i anektowane nielegalnie republiki, dodatkowo jakieś brednie o rozbrojeniu itp. to chory sen putlera a nie żadna oferta pokojowa. I tylko russkie pachoły twierdziły by inaczej.
Ukrainę wspiera masa krajów z UE i z poza UE, w różny mniejszy czy większy sposób, na tryle na ile dany kraj uważa że może i chce. Jak ci się nie podoba jak to robi Polska to załóż partię, wygraj wybory, zdobądź stołek premiera i zmień politykę, a nie, jako russek nie możesz, no to morda w kubeł. I tak tylko dopiszę poj🤬a to jest twoja rossja a nie Polska.
O kaczympiórze nie dyskutuję to akurat temat nie warty mojego czasu.